Ο Δήμος Φιλιατών βράβευσε τον γιατρό Μηνά Πασχόπουλο

Στις 12 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 μ. μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για θέματα υγείας. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα παρακάτω θέματα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: με ομιλητή τον Αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ναβρόζογλου Ιορδάνη.
ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μπαλτογιάννη Δημήτριο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ., οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας & Σουλίου κ. Ι. Λώλος και η κ. Σ. Μπραϊμη , ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Δερδεμέζης, το μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Χαράλαμπο Κωνσταντίνου , πολλά μέλη του Ιατρικού – Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί συμπολίτες μας για να επιβραβεύσουν τον συμπατριώτη μας Καθηγητή Ιατρικής και Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κ. Μηνά Πασχόπουλο που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης. Έναν αληθινό Φιλιατιώτη που με το ήθος του, την εργατικότητα του, την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, την εκπαιδευτική του δεινότητα και την αξιοσύνη του κατέκτησε σταδιακά όλους τους τίτλους σπουδών και τις απαιτούμενες διακρίσεις για να ανέλθει στο αξίωμα του Καθηγητή Ιατρικής. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά, την εκπαιδευτική ανέλιξη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο εκπαιδευτικό στερέωμα, ο ανθρωπισμός του καθώς και η συνολική του διαδρομή, εκτιμήθηκαν δεόντως από τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν, με σχεδόν καθολική αποδοχή για δεύτερη φορά στο αξίωμα του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: