Απάντηση της Δημοτικής αρχής Φιλιατών στην Αντιπολίτευση

Τι είναι άραγε, όλα αυτά που στην τελευταία ανακοίνωσή της αναδεικνύει και καταλογίζει η αντιπολιτευτική παράταξη ( ΔΕΚΦ ) στην Δημοτική Αρχή Φιλιατών ; Ποιον ενοχλεί άραγε το όποιο έργο γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλη την επικράτεια του Δήμου Φιλιατών ; Ποιες είναι οι απαντήσεις, που δίνει η αντιπολίτευση, σε όσα αναγράφει ενάντια στη Δημοτική Αρχή ;

Έρχονται λοιπόν, με την τελευταία ανακοίνωσή τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να μας επιβεβαιώσουν ότι, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, για τα όσα καλά έκαναν ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Ενώ για τις παραλείψεις τους καθώς και για όλα όσα δεν έκαναν ευθύνονται οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Διαπιστώνουν επίσης ότι τα συσσωρευμένα προβλήματα ήταν τόσο διογκωμένα που κανείς δεν μπορούσε να τα επιλύσει χωρίς να επιβάλλει μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης και δημοτικών τελών καθώς και ότι κανείς δεν είχε την θέληση να το πράξει.
Οι πολίτες όμως τους αντιλήφθηκαν για αυτό, έστω και οριακά όπως λένε, τους έστειλαν στην αντιπολίτευση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Τώρα επιχειρούν να μας πείσουν ότι, είναι προτιμότερο να παραμένεις αδρανής παρά να προχωρείς έστω και σε αυξήσεις ολίγων μηνών για να μπορέσεις να διευθετήσεις και σταδιακά να επιλύεις προβλήματα που επί μακρόν ταλανίζουν το Δήμο μας. Αλήθεια τι άραγε τους ενοχλεί περισσότερο, το γεγονός ότι επιλύονται προβλήματα και παρουσιάζεται έργο σε συγκεκριμένους τομείς, ή μήπως ότι η Δημοτική Αρχή δεν παραμένει σε αδράνεια, όπως αυτοί ισχυρίζονται ότι έπρατταν επί της δικής τους Δημοτικής Αρχής. Όπως και να έχει εμείς, δηλώνουμε ότι, παραμένουμε ενεργοί και προτιμούμε να επιλύουμε προβλήματα παρά να παραμείνουμε αδρανείς και να έρθουν οι επόμενοι να επιβάλλουν μόνιμες αυξήσεις του 500% για να διευθετήσουν αυτά που ήδη ρυθμίζονται και διευθετούνται με το μικρότερο προσωρινό κόστος για τους δημότες.
Στη φάση που διανύουμε κάποιοι πρέπει να σπάσουν αυγά και εμείς πράττουμε αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά προς τους δημότες μας. Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στα πανηγύρια που διοργανώνονται με ευθύνη του Δήμου τα οποία είναι ιδιαίτερα πετυχημένα και προσφέρονται δωρεάν προς τους δημότες χάριν των χορηγιών που δίνονται αφειδώς από ευγενείς και ευπατρίδες συμπολίτες μας και από εταιρίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.


Με την ανακοίνωσή τους αυτοί αποδεικνύουν ότι δεν είναι ικανοί ούτε για τα πανηγύρια, κάτι που πλέον είναι αντιληπτό από τον κάθε δημότη γιατί στα μόνα πανηγύρια που είχαν διαπρέψει, όταν είχαν στα χέρια τους την Δημοτική Αρχή, ήτανε τα πανηγύρια που καθημερινά έκαναν, σε ώρα εργασίας, στα μαγαζιά των πλατειών της πόλης μας πίνοντας εις υγείαν των κοροΐδων που τους είχαν εκλέξει για να λύσουν τα προβλήματα που τους απασχολούσαν.
Επί της ουσίας οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς τους πανηγυρτζήδες, και για να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας, ότι το χρόνο που μας έχουν εμπιστευτεί τον αφιερώνουμε για να πράττουμε το έργο που καθημερινά και οι ίδιοι διαπιστώνουν κάνοντας παράλληλα και πλήθος εκδηλώσεων που αναφέρονται σε θέματα υγείας, πολιτισμού, παιδείας – επαγγελματικού προσανατολισμού, αθλητισμού, αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, επιδιώκουμε σε όσα κάνουμε να γίνονται και με την συνεργασία των Πολιτιστικών, Αθλητικών και λοιπών κοινωνικών οργανώσεων και Ιδρυμάτων που υπάρχουν στο Δήμο μας. Όσο για το μέλλον έπεται συνέχεια, με την προώθηση της Εγνατίας οδού από την Θέση Λαδοχώρι στην Θέση Μαυρομάτι και την σύνδεση της με την πόλη των Φιλιατών μέσω Τρικόρυφου καθώς και την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαγιάδας με την Κέρκυρα κ .α .
Εμείς από την μεριά μας, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους πολίτες με δίκαιο και διαφανή τρόπο και κυρίως με σεβασμό στο κάθε ευρώ που αυτοί καταβάλλουν. Η αντιπολίτευση ας ακολουθήσει όποιον δρόμο επιθυμεί. Εξάλλου κάθε φορά οι πολίτες επιλέγουν, όσους από εμάς κρίνουν ως καταλληλότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: