132 θέσεις για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας στην Ήπειρο

Οι θέσεις και οι ειδικότητες
 Την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017, ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 2.868 θέσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Από το σύνολο των θέσεων 132 αφορούν στην Ήπειρο, προκειμένου να στελεχωθούν οι Τοπικές Μονάδες Υγείας που βάση του νέου νόμου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα την λειτουργία τους.



Η προκήρυξη για την πρόσληψη των ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών ΠΦΥ αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του 4ετους προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα της προκήρυξης, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (tomy.moh.gov.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τρίτη 8η Αυγούστου 2017 και ώρα 09:00 και λήγει την Παρασκευή 25η Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει με την πάροδο της 4ης Σεπτεμβρίου 2017.

Στην Ήπειρο

Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας στην Ήπειρο, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους από τις τέσσερις πρωτεύουσες των Νομών, καθώς και οι θέσεις που προκηρύσσονται αφορούν μόνο στους Δήμους Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας.

Συνολικά προκηρύσσονται 44 θέσεις γενικών γιατρών, 11 θέσεις παιδιάτρων, 22 θέσεις νοσηλευτών, 11 θέσεις κοινωνικών λειτουργών, 22 θέσεις διοικητικών και 22 θέσεις ΤΕ επισκεπτών.

Αναλυτικά:

ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Άρτας οκτώ θέσεις, Πρέβεζας οκτώ θέσεις, Ιωαννίνων 24 θέσεις και Ηγουμενίτσας τέσσερις θέσεις.

ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Άρτα δύο θέσεις, Πρέβεζα δύο θέσεις, Ιωαννίνων έξι θέσεις, Ηγουμενίτσας μία θέση

ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Άρτας τέσσερις θέσεις, Πρέβεζας τέσσερις θέσεις, Ιωαννίνων 12 θέσεις, Ηγουμενίτσας δύο θέσεις

ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Άρτας δύο θέσεις, Πρέβεζας δύο θέσεις, Ιωαννίνων έξι θέσεις, Ηγουμενίτσας μία θέση.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ Άρτας τέσσερις θέσεις, Πρέβεζας τέσσερις θέσεις, Ιωαννίνων 12 θέσεις, Ηγουμενίτσας δύο θέσεις.

ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, Άρτας τέσσερις θέσεις, Πρέβεζας τέσσερις θέσεις, Ιωαννίνων 12 θέσεις, Ηγουμενίτσας δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: