Έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών

Ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών. Επιπλέον ανακοινώνονται και οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1. “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων”, 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”, 4.1 ‘’Αναλύσεις Μελιού’’ και 1.4 “Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης’’.

Κυψέλες Διαχείμασης: Η καταγραφή των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών γίνεται με αίτηση-δήλωση προς την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας από όλους τους μελισσοκόμους-κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Δράση 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων”: οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία μας, στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 20η Ιανουαρίου 2018.
Δράση 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”: Οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι που μετακινούν τα μελισσοσμήνη τους κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 έως την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στη δράση 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 20η Ιανουαρίου 2018.
Δράση 4.1 “Αναλύσεις Μελιού’’: Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 30η Ιουνίου 2018 προς το Τμήμα Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας και Λοιπών Ασπόνδυλων Ζωικών Οργανισμών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αίτηση ένταξης στη δράση σύμφωνα με το υπόδειγμα που μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία μας.
Δράση 1.4 “Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης’’: Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 30η Ιουνίου 2018 προς το Τμήμα Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας και Λοιπών Ασπόνδυλων Ζωικών Οργανισμών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αίτηση ένταξης στη δράση σύμφωνα με το υπόδειγμα που μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία μας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: